Even voorstellen

Stubero is een studie- en persoonlijk begeleidingscentrum in Roermond.(Midden Limburg). Al 15  jaar bieden wij individuele en kleinschalige  begeleiding en ondersteuning aan middels specifiek op het individu  aangepaste methoden.

De naam Stubero is afgeleid van het oude moederbedrijf: Studie Begeleiding Roermond. Huidig directrice Twanike Janssens beoogde, bij de overname méér dan alleen maar studie- en huiswerkbegeleidingen  te geven. Met de keuze voor de naam Stubero werd een stuk bedrijfsgeschiedenis meegenomen in een nieuwe naam.

Stubero kan op verschillende wijze ondersteunen.  Naast huiswerkbegeleiding en bijlessen zijn we actief in de sociaal emotionele begeleiding.  Onze specialisatie ligt in de begeleiding van (oudere) jongeren met dyslexie/ dyscalculie en autisme gerelateerde beperkingen (ADHD, ADD, PDD_NOS).

Stubero werkt met gekwalificeerde medewerk(st)ers die allen hart hebben voor het gedachtegoed van Stubero en hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het  begeleiden van leerlingen in het onderwijs en/of de jeugdhulpverlening.

 

Copyright Stubero. Kopiëren van content niet toegestaan