Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.20.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Lotte en Wouter Lotte en Wouter uit Roermond schreef op 05/04/2023 om 18:00
Stubero (Twanike) heeft de afgelopen jaren bijles gegeven in de vakken Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde en M&O/Bedrijfseconomie. We zijn zeer tevreden over de onderlinge communicatie. We hebben de begeleiding als zeer prettig en professioneel ervaren. Door haar uitleg werd de leerstof beter begrepen. Twanike is een steun geweest in het leerproces. Stubero is absoluut aan te bevelen.
Vivian Domburg Vivian Domburg uit Herten schreef op 12/06/2021 om 14:55
Wat ben ik blij dat ik ruim 1,5 jaar geleden met mijn zoon Jur de keuze heb gemaakt om voor huiswerkbegeleiding te gaan bij Stubero. Twanike heeft niet alleen Jur geholpen met leren en met plannen maar heeft daarmee ook mij als moeder enorm ontlast. Ik durf te zeggen dat ons 'vele ruzies als moeder en zoon' bespaart zijn gebleven omdat Twanike ook mij als moeder vertrouwen gaf. Nu hangt de vlag uit....want hij is geslaagd!! Twanike heel erg bedankt voor je hulp, vertrouwen, flexibiliteit en app-jes! Groetjes Vivian
Yves Parlevliet Yves Parlevliet uit Swalmen schreef op 11/06/2021 om 18:00
Yves heeft in zijn examenjaar bijles en huiswerkbegeleiding gevolgd . Voordat hij het examen in ging, heeft hij 2 weken examentraining bij Twannieke gedaan. Was een waardevolle training , waardoor hij met een prachtige puntenlijst heeft kunnen slagen. Bedankt voor je flexibiliteit en je inzet voor Yves!
Joelle Joelle schreef op 20/05/2019 om 19:35
Ik heb al een tijdje bijles bij Twanike en ze legt op een hele prettige manier de stof uit als je iets niet begrijpt. Hierdoor maak ik mijn proefwerken met meer vertrouwen. Dankjewel voor alle hulp šŸ™‚
Jahlisa Mot Jahlisa Mot uit Sint Odilienberg schreef op 03/05/2019 om 20:44
Dankzij de goede hulp van Twanike kan ik zeggen dat ik veel zekerder het examen in ga. Aan het begin van het schooljaar vond ik het best onzeker maar met de goede hulp en begleiding van Twanike heb ik grote stappen vooruit gezet. Waardoor ik nu ook veel zekerder de examens in ga. Bedankt voor alle hulp Twanike!
Sem Teunissen Sem Teunissen uit Reuver schreef op 03/05/2019 om 17:54
Ik vond het een heel leerzaamproces, ik heb er heel veel aangehad, daardoor snap ik nu ook mijn slechtse vak want heb daar handige tips gekregen. Het is zeker een aanrader als je slagingskans wilt verhogen!! Bedankt Twanike
Dennis Janssen Dennis Janssen uit Reuver schreef op 03/05/2019 om 17:53
Ik vond het leerzaam. Ik heb goede hulp en uitleg gekregen tijdens het maken van de examens. Ik heb mede door deze examentraining meer vertrouwen gekregen in mezelf. Bedankt Twanike!
Emma Cremers Emma Cremers uit Montfort schreef op 15/06/2018 om 06:38
Dankzij Twanike en haar geweldige begeleiding heeft onze zoon Niels de geweldige overstap naar het regulier onderwijs op het Connect College in de VMBO-T klas in het 1e en ook het 2e jaar met hele mooie cijferlijsten behaald. Twanike heel erg bedankt voor de geweldige hulp voor onze Niels.
Ellen Urselmann Ellen Urselmann uit ROERMOND schreef op 13/06/2018 om 13:05
Heel tevreden over de begeleiding van Twanike. Dankzij haar deskundige hulp is mijn zoon Jules voor zijn wiskunde examen VMBO-T geslaagd met een dikke 8 terwijl hij van te voren onvoldoende stond voor dit vak. Dikke pluim !!!
Kerstin Kerstin uit Sint Odiliƫnberg schreef op 26/02/2018 om 22:07
Onze zoon krijgt sinds een aantal jaren bijles van Twanike. Op school merken ze duidelijk vooruitgang. Volgens hen heeft hij hun hiermee tot verbazing gebracht. Hij gaat meestal met veel plezier naar de bijles toe (behalve wanneer hij moe is, dan is alles teveel). Zelfs in vakanties is het al eens voorgekomen dat hij de bijles mistte en niet kon wachten om weer naar school te gaan zodat de bijles weer ingaat. Wij zijn dus al ruim 3 jaar super tevreden over Stubero! En op aanrader van een vriendin zijn wij destijds bij Stubero terecht gekomen. Ga zo door!
Jens Olsen Jens Olsen uit Roermond schreef op 12/08/2017 om 15:29
Op de middelbare school had ik moeite met het plannen van mijn huiswerk en had ik bijles wiskunde nodig. Bij Twanike was ik in goede handen. Zij onderhield contact met school, wist wat ik moest maken en hielp me zo goed dat ik het ook echt begreep. Zij heeft me de eerste jaren van mijn HAVO goed begeleid en ik ben nu succesvol doorgestroomd naar het HBO waar ik inmiddels mijn propedeuse heb behaald. Bedankt! Nog vele jaren Stubero!
Manon van Keeken Manon van Keeken uit Roermond schreef op 03/08/2017 om 17:38
Tijdens 4 en 5 HAVO heb ik bijles gevolgd bij Stubero voor Wiskunde en Economie. Tijdens deze een-op-een sessies kreeg je de volle aandacht en werd de stof op een heldere en duidelijke manier uitgelegd. Deze bijlessen hebben me enorm geholpen bij het behalen van mijn diploma. Ik kan ze dan ook aan iedereen aanraden die een beetje extra hulp kan gebruiken om dat diploma in je zak te steken!
Dora-Jane Dora-Jane schreef op 03/08/2017 om 17:24
Stubero heeft mij een tijd geholpen met goed en gestructureerd te kunnen focussen op huiswerk, het is een rustige omgeving om hard te kunnen werken en je kan altijd om hulp vragen.
Onno van Keeken Onno van Keeken uit Roermond schreef op 03/08/2017 om 16:44
Stubero heeft mij goed geholpen mijn HAVO af te ronden door structuur te geven, te leren plannen en te ondersteunen in vakken waar ik minder goed in was. Daarnaast ook hele leuke herinneringen die ik niet snel meer zal vergeten! Ik hoop dat het goed met jullie gaat
Wieke Wieke schreef op 03/08/2017 om 16:02
Ik heb tijdens mijn tijd op de middelbare school veel gebruik gemaakt van de bijlessen van Stubero, vooral wiskunde. Tijdens de bijles kon ik vragen wat ik wilde, ik werd altijd erg goed geholpen. Na een bijles ging ik altijd met een goed gevoel naar huis. Met behulp van Stubero heb ik wiskunde op het vwo met een 7 afgesloten. Daar ben ik nog altijd superblij mee!