Kleurwedstrijd

I.s.m. Bakkerij Hannen – de Bekker en Gloriosa huishoud, kado en bloemenshop uit Herten organiseert Stubero (Studie Begeleiding Roermond) een grote teken- en knutselwedstrijd met leuke prijzen.

Beoordeeld wordt in 2 categorieën; 4 tot 8 jaar en 9 tot 12 jaar.

Meedoen? Download hier je kleurplaat:

4 t/m 8 jaar

9 t/m 12 jaar

Je tekening- en/of knutselwerk dient uiterlijk (Witte) donderdag 9 april 2020 bij ons binnen te zijn. Meer informatie vind je aan de achterzijde van de kleurplaat.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De jury heeft alle tekeningen beoordeeld en de prijzen toegekend. Benieuwd of je iets hebt gewonnen? Klik dan snel hier

Scholen dicht – Stubero biedt uitkomst!

Nu de beslissing genomen is alle scholen te sluiten willen wij u er op wijzen dat Stubero, door onze individuele aanpak, volgens de richtlijnen van RIVM, wél geopend mag blijven.

Leerlingen blijven welkom voor eindexamentraining en bijles (individuele setting in ons centrum als ook bij u thuis) of via E-Learning.

Wilt u dat uw kind, ondanks de Corona-crisis, geen leerachterstand oploopt? Heeft uw kind een achterstand in een of meerdere vakken? Kan uw kind wel enige studie-vaardigheidstraining gebruiken of wilt u een gedegen voorbereiding op het eindexamen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Stubero E-Learning

Ziek thuis en een leerachterstand opbouwen is totaal niet nodig. Via Stubero E-Learning kunnen onze begeleiders uw zoon/dochter op prima wijze helpen bij de studie. Via de computer leggen wij een Skype verbinding naar u toe. Voorwaarde is
wél dat uw computer moet beschikken over een werkende webcam en microfoon.
Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.